Az esküvői szertartás helyszínére begördülő luxus kategóriás esküvői autó és a jó megjelenésű, udvarias, intelligens sofőr majdnem olyan lényeges kelléke ennek a meghatározó napnak, mint a menyasszony ruhája, hiszen a vendégek és a barátok elsőként ezt pillantják meg, és mint minden belépőnél: itt is fontos az elegancia és a reprezentatív megjelenés.

Nem könnyű feladat a menyasszonyi ruhához (úgy a menyasszonyi ruha színéhez, mint a méretéhez) és az ifjú pár stílusához leginkább illő esküvői autót megtalálni, hisz jelentős hatást gyakorol az esküvő hangulatára, arra az alkalomra, amikor fontos, hogy minden tökéletes legyen és mindenkinek szép élményként maradjon meg az emlékezetében.

Tegye valóra vált álommá életének ezt az emlékezetes napját! Az ünnepi ceremóniára érkezzen egy igazi luxusautóval, kényeztesse ezzel is szíve választottját, ismerjék meg az érzést, amikor mindenki megcsodálja az esküvői autóban ülő szép párt!

Elegáns Honda CRV Hybrid típusú személygépkocsink még tovább emeli e kivételes ünnepi alkalom fényét.

A sofőrös autóbérlés lehetőségeiről érdeklődjön email-en, vagy a 06 30/527-9919-es telefonszámon!

Bármikor állunk rendelkezésére!

Esküvői autónak, vagy akár VIP személyszállításra igénybe vehető (sofőrrel) full extrás, minden igényt kielégítő Honda CRV Hybrid típusú személygépkocsink. Az autóbérlés költségeiről érdeklődjön email-en, vagy a 06 30-527-9919-es telefonszámon.

 

Kérjen ajánlatot!